1
1

how it started

In 2005 begon het allemaal in Rotterdam aan het Schouwburgplein als een klein en intiem Aziatisch restaurantje dat als één van de eerste het “all-you-can-eat concept” hanteerde en uitgroeide tot een mateloos populaire formule. Op de dag van vandaag is SUMO door heel Nederland te vinden. Van Amsterdam tot aan Breda kunt u genieten van een heerlijke, Japanse & Aziatische lunch of diner.

In onze restaurants wordt niet alleen sushi geserveerd, maar ook gerechten van de grill of de zogenoemde “Yaki” gerechten. Ook voor vegetarische gerechten kunt u bij SUMO terecht. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. SUMO werkt dan ook met duurzame, ecologische producten en leveranciers, zoals een verse vishandel die haar assortiment continu verbetert en voorloper is in het verhandelen van vissoorten die op ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Wij serveren hoogwaardige kwaliteitsproducten en vele daarvan worden direct geïmporteerd uit Japan.

Wil je niet zo uitgebreid eten? Dan kan je natuurlijk ook los van de kaart bestellen. Daarnaast heeft SUMO ook haar kleinere zusje: SUMO Oriental Japanese & Asian fine fining restaurant

follow us